15/09

Kreun, geeuw, gaap, pffff kwart voor zes, ja ja 5u45 en dat noemen ze vakantie???

Lees meer »

14/09

Na een kort nachtje geslapen te hebben stond een onze gids ons op het afgesproken uur 9.15 op te wachten.

Lees meer »

12/09

Het wordt een rustig dagje vandaag, na de afspraak met de gids die ons eerst laat zien en een zeer uitgebreide uitleg geeft over Khiva. Het is een ommuurde stad waar nu nog zo’n 25000 mensen in wonen. De stad heeft 4 poorten Oost West Zuid en Noord, ons hotel ligt dicht bij de West poort. Je moet ook betalen om de stad in te mogen.

Lees meer »

11/09

Na ons ontbijt zijn we gepakt en gezakt vertrokken naar onze volgende bestemming dat is de ommuurde stad Khiva en ligt op 450 km.

Lees meer »

10/09

Het is heel druk in het hotel, veel nieuwe gasten, maar Jos en Jaqueline hebben een tafel voor ons ‘ingepalmd’.

Lees meer »

09/09

Zoals gewoonlijk om 8 u ontbijt en om 9 uur staan we klaar om de hitte te trotseren.

Lees meer »

08/09

Na een ontbijt, wat weer heel anders is dan in de andere hotels, het brood was bv al geroosterd en wel wat hard, een grote variëteit aan groenten en fruit en vleeswaren, er stond een dame die ter plekke eitjes bakte. Je kon thee krijgen groen of zwart, zelf kokend water tanken of je kon oploskoffie krijgen, voor ons heel bizar.

Lees meer »

Dag 4 Samarkant

Na een goede nachtrust was iedereen op tijd paraat voor het ontbijt. Ria voelde zich geen 100% vandaag, hopelijk is ze snel weer beter, maar ze gaat gezellig mee op pad.

Lees meer »

Dag 3

Goede morgen morgen, alhoewel opstaan om 5u dat is voor mij midden in de nacht.

Lees meer »

Dag 2

Hehe eindelijk hebben we een nachtje vrij goed kunnen slapen, de vroege vogels zaten al aan het ontbijt, de iets latere vogels waren er iets later.

Lees meer »
Augustus 2023

Blog reis 09/2023