12/09

Gepubliceerd op 12 september 2023 om 17:59

Het wordt een rustig dagje vandaag, na de afspraak met de gids die ons eerst laat zien en een zeer uitgebreide uitleg geeft over Khiva. Het is een ommuurde stad waar nu nog zo’n 25000 mensen in wonen. De stad heeft 4 poorten Oost West Zuid en Noord, ons hotel ligt dicht bij de West poort. Je moet ook betalen om de stad in te mogen.

We hebben een rondwandeling gemaakt, van museum gebouw tot in de ark, tot in een moskee, enz. Mooi is Khiva wel, heel bijzonder dat moet gezegd worden het is één groot museum.

De lunch hebben we op een terras genuttigd, zoals altijd was het lekker, een soepje een slaatje, met lekker brood.

Daarna hadden de mannen een afspraak met een model voor een foto shoot. John ging samen met het model en de gids naar een modezaak, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik John in een kledingzaak zag staan, hier zal hij voor moeten boeten en zal hij ook met mij eens moeten kleren gaan shoppen 😊

De fotografen moeten zich blijkbaar vermaakt hebben, Marleen die houdt niet van modellen shoots en is samen met Ria en Jacqueline een terrasje gaan opzoeken. Marleen heeft een mooi jasje gekocht zijde aan de buitenkant, katoen aan de binnenkant. De mannen konden het niet laten en hebben de dames opgezocht 😉

Na een rustpauze en de koffers al was heringericht zijn we gaan dineren, op 2 hoog op een open terras, genieten van het uitzicht en het lekker eten met een lekker fris pintje bier, ja ja dat hoort er blijkbaar bij de laatste tijd.

Sommigen zijn nog een avondshoot gaan doen, de mooie gebouwen mooi verlicht!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.