En weg zijn wij

Gepubliceerd op 2 september 2023 om 18:31

En ja dan is het echt zover, zoals afgesproken was iedereen er tussen 6u30 en 6u45.

De laatste was net toegekomen en daar was onze taxi die ons naar de luchthaven zou brengen, netjes op tijd. Het was een miezerig weer en op weg naar de luchthaven begon het pas echt goed te regenen. Hehe we gingen dit nat kikkerlande wisselen voor een groot land met warme temperaturen. Op de luchthaven hebben we nog een koffietje gedronken.

Door het slechte weer werd de vlucht een uur uitgesteld, goed begin, alhoewel we moeten in Istanbul een hele tijd wachten, dus dat verkort onze wachttijd daar.

Verder verliep de vlucht voortreffelijk, het eten was lekker en het personeel heel vriendelijk en attent.

In Istanbul moesten we dus van de ene kant naar de andere kant gaan, John en ik hadden assistentie aangevraagd om met een rolstoel die op een soort karretje stond werden wij op een sneltrein tempo naar de gate gebracht.

Het volgende stuk iets meer dan 4 uur vliegen heeft vrij lang geduurd, het was nacht ze deden de lichten uit er waren een paar heel luidruchtige baby’s, dus ….

Maar eind goed al goed, veilig toegekomen op Tashkent, de koffers waren er allemaal en de chauffeur stond met zijn busje ons op te wachten.

In het hotel zijn we ingecheckt, iedereen op de 15de verdieping.

Helaas was onze kamer net boven de airco unit, die maakte zo’n hels lawaai dat we er niet van konden slapen. Ze hebben ons dan naar een andere kamer overgebracht. Rond 4u/4u30 eindelijk in bed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.